یزدفردا :کلاسهای های آموزشی - ترویجی طبخ آبزیان با هدف ترویج مصرف ماهی وفرآورده های شیلاتی در یزد برگزارشد.
کلاسهای آموزشی این مدیریت در دو بخش تولید و آبزی پروری ومصرف برای گروههای هدف آموزش برگزار می گردد.در این راستا یک دوره آموزشی به درخواست مدیریت آموزش منابع انسانی شرکت آبفای شهری استان یزد جهت کارمندان شاغل زن آن مجموعه به موضوع طبخ آبزیان برگزار شد
به گزارش یزدفردا به نقل از روابط عمومی: آقایان سیفی "فرماندارشهرستان"؛اسلامی "مدیرعامل شرکت آبفا"،جحت الاسلام والمسلمین سلطانی"نماینده ولی فقیه در سازمان جهادکشاورزی"،سجادی پور "رییس سازمان جهادکشاورزی" ، مبینی "مدیر شیلات سازمان "و شطرنجی " مدیر جهادکشاورزی شهرستان یزد" طی بازدیدی ضمن ارزیابی دوره موجبات دلگرمی مجموعه را فراهم نمودند
در این دیدار مهندس اسلامی پس از استماع مربی آموزش مبنی بر تعدد و تنوع غذاهای شیلاتی و نماینده مخاطبین آموزش ضرورت تداوم دوره ها برای حاضرین و همچنین همسران همکار را تائید نمودند.
حجت الاسلام سلطانی نیز با استناد به روایات ائمه معصوم بر اهمیت مصرف ماهی نظارت بر صید و توزیع آبزیان را از اهداف دفاتر حوزه در شهرستانها بر شمردند.
مهندس سجادی پور با مقایسه سرانه مصرف ماهی در استان با آمارکشور وجهانی به پتانسیل وجای کار زیاد برای بخش ترویج اشاره نمودند.
در پایان مهندس شطرنجی پس از ارائه خلاصه ای از گزارش عملکرد در بخش شیلات به حضور فرماندار اجرای بخشی از تعهدات مشترک جهادکشاورزی با دانشگاه علوم پزشکی درسند سلامت استان که در سال 1389 توسط استاندار محترم به فرمانداران ابلاغ گردید را در تغییر در نگرش وسپس رفتار خانواده ها در مصرف گوشت سفید بویژه آبزیان متذکر شدند
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
دوشنبه 25,نوامبر,2024